Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátcserje okozhat ciklusrö...

A barátcserje okozhat ciklusrövidülést?

Figyelt kérdés
Mióta szedem, legalább megjön:) De most éppen 16. napra tette...Viszont érzem a hatását, nem görcsölök, nem fáj a hasam, tehát abbahagyni nem szeretném. Ez másnál is előfordult már?
2009. márc. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Én is szedtem egy hónapon át és nekem nem okozott rövidülést,hanem rendbe hozta a hőmet.29-30 napos ciklusom van

Szerintem se hagyd abba ,lehet h épp helyrehoz valamit.

2009. márc. 29. 09:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én személy szerint csak jókat tudok mondani róla. A kb. 110 napos ciklusomat először 78, majd 29 napra vitte le. Természetesen nem egyik hónapról a másikra... Tavaly szeptember óta szedem folyamatosan.

Ági

2009. márc. 29. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:

BABÁT okozott esetleg valamelyikőtöknél?:)

Nálunk ez lenne a cél:)

2009. márc. 30. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A baba összejött ugyan (feltételezem, hogy a barátcserje nagyban hozzásegített), de október közepén el is vetéltem egy erős, darabos vérzés kíséretében... :( Azóta meg semmi. (Férjem külföldön dolgozik, és sajnos csak ritkán jön haza...)
2009. márc. 30. 13:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnálom:(

Azért akkor ezek szerint használt...Az már egy fokkal jobb, mintha nem jönne az Istennek sem.

2009. márc. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!