Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9 hetes terhességet állapított...

9 hetes terhességet állapított meg az orvos, gondoltátok volna?

Figyelt kérdés

azért írom le röviden a történetemet mert én is elég sok esetben észrevétellel panasszal kapcsolatban írtam ide, és láss csodát minden negatív eredménnyel szemben TERHES VAGYOK.

jan 3án jött meg utoljára (fogamzásgátlót előtte 3-4 hónappal hagytam el) februárban dokihoz(magán) mentem, ő találta egy mogyorónyi cisztát és felírta a nrocolutot, hatás: semmi. majd most pénteken(03.27) felkerestem egy másik (SZTK-s )orvost, aki egy 9 hetes magzatot mutatott nekem az ultrahangon, persze az élet nem ilyen szép mert egy göb-öt is talált ez egy szövödmény, de azt mondta csak a terhességemmel foglalkozzak azt meg majd figyelik ők. Szerdán megyek védőnőhöz és 3 hét múlva megyek vissza ultrahangra az új dokihoz!

2009. márc. 28. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nah :D üröm az örömben,de gratula:D:D

remélem nem lesz gondod

hát igen kinek ilyen kinek olyan a szervezete,a barátnőmnek a mensi előtt 3 nappal kimutatta a babót:D:D

2009. márc. 28. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első soron had gratuláljak a babádhoz! Örömteli és kiegyensúlyozott babavárást kívánok! A világ legcsodálatosabb dolga elé nézel! Tényleg ne foglalkozz mással, csak magaddal és a pici kis élettel odabent! Jó egészséget nektek!

Üdv: Kócos Barby

2009. márc. 28. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nagyon kedvesek vagytok, mondanom sem kell hogy azóta is fülig ér a szám, bár egyrészt még ne mis akarom elkiabálni ismerősök között mindenképpen meg akarom várni a 3 hónapot másrészt még a munkahelyemen is titkolnom kell amig ninc smeg a kiskönyvem.

éss amúgy a doki vágta rá a 9 hetet ,de az ha én jól számolom akkor 10, mert ugye jan 3,tól kell számolni :D

2009. márc. 28. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Hamar osszejott a baba!:) Akkor nem a magan dokihoz fogsz jarni, akihez eloszor elmentel? Atvaltasz az SZTK-s dokira, nem?
2009. márc. 29. 05:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, úgy tűnik jobban bevállt, amúgy is lesz bőven kiadás, a vizsgálatok végett, nemhogy még alkalmanként is fizetni kéne a magánnál...

De a fő érv, hogy szimpatikusabb is volt meg figyelmesebb is!

2009. márc. 29. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jan 5 az utolsó mensim, és hétfőn leszek pont 12 hetes! Mensi szerint 2 nappal idősebb vagy nálam, de lehetett később is a pé-d. Gratulálok!
2009. márc. 29. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
dejóóó :) ÉN IS GRATULÁLOK NEKED!!!!
2009. márc. 29. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

nagyon grat neketk :D NAGYON BOLDOG BABAVÁRÁST!!

remélem egyszer végre nálunk is összejön :D

2009. ápr. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!