Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hinni a ciklus.hu-nak?

Lehet hinni a ciklus.hu-nak?

Figyelt kérdés

Szerinte 29napos ciklusaim vannak,de az utolsó pár hónapban 32-33-34napra jött meg! De volt már 28-29is!

Szerintetek???

2011. júl. 4. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Átlagadatokkal számol... így arra jó, hogy magadnak vezesd a ciklusod és te okoskodd ki, azzal az esetek 70%-ban felesleges törődni, hogy a program mit számol ki.
2011. júl. 4. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Az átlagos ciklushosszt a beállításokban lehet beállítani. Azért írja 29 naposnak, mert valószínű az van megadva a beállításokban.

Bár én ezzel kapcsolatban észrevettem egy érdekes dolgot. Nekem 28 naposak általában a ciklusaim, viszont több hónapon keresztül 30 napon felüli volt és a ciklus.hu korrigálta 29 napra.

2011. júl. 4. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

átlagok alapján számol

hacsak nem vagy svájci óra, kár vele foglalkozni

2011. júl. 4. 20:39
 4/5 A kérdező kommentje:

:D Értem.

De akkor mégis hogyan kell kiszámolni hogy menyi az átlagos ciklus hossz?

Vagy ezt sehogy sem? Mert nekem szinte mindig más.

2011. júl. 4. 20:53
 5/5 Manka68 ***** válasza:
A ciklus.hu kiszámolja az átlagot. Neked nem kell számolgatni. Ha babára hajtotok, akkor a peteérés hetében kétnaponta legyetek együtt, és akkor nem maradtok le a PÉ-ről. Nekem akkor voltak ilyen egy-két napos eltéréseim, amikor nagyon szerettem volna, hogy ne jöjjön meg.
2011. júl. 5. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!