Első lombik beültetés? Mennyi az arány hogy sikerül? Valakinek sikerült már először, vagy sokadikra?
Kedves sorstársaim tiszta szívből kívánom ,hogy mkinek sikerüljön a lehető leghamarabb a várva várt baba/babák :)
Mi is 4 éve várunk már rá :( Tavaly indultunk neki kivizsgáltatni magunkat végül tavaly novemberben közölték fél év várólista. Én akkor még azt hittem közlik inszeminációnk lesz de nem még az sem egyből lombik.
Nagyon letört voltam. Fél évem félelemben telt el ,féltem az egésztől és még sírtam is azon hogy csak így lehet nekünk babánk. Most viszont első sikertelen lombik után örülök hogy van ez a lehetőség hogy szülővé válhassunk. Pénteken kellett tesztelni nem sikerült :( azóta is eléggé le vagyok törve,de most kis szünet nyaralásra készülünk aztán augusztusban kapom vissza ha minden rendben lesz a fagyibabánkat. Sajnos csak egy van és az esély eleve kevesebb,egykével még kevesebb :( Szorítok nektek nagyon és magamnak is :)
Utolsó vagyok: előttem írónak : Nagyon sajnálom :( Ilyenkor nehéz mit mondani. És teljesen természetes hogy köv. stimulációra gondolsz máris. Sikerülnie kell és sikerülni fog! NAgyon szorítok! Én nagyon pozitív voltam most első lombiknál mégsem sikerült. A végefelé éreztem hogy nem sikerült és sajnos be is igazolódott.
E.
Kedves kérdező neked most lesz első lombikod vagy már túl vagy rajta és várod az eredménytét? Én külföldön élek és itt sajnos nagyon ragaszkodnak az egy embriós beültetéshez :( Nem érzem úgy hogy egyetlen topembrióval nagyobb az esélyem. Ha kettőt kaptam volna vissza lehet hogy egyik marad. De persze felesleges ezen már totóznom.
E.
Kedves E!
Köszi a biztató gondolatokat! Ha az ember nem így állna a dolgokhoz már rég a bolondok házában ülnénk!
Mindenkinek kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!