Nemvárt előtt 1 nappal vagyok. Ma reggel negatív lett a tesztem. Mennyi esélyem van, h esetleg pozitív lesz?
50-50%
Majd ha nem jön meg azután tesztelj,előtte semmi értelme!!!
Nekem az elmaradás utáni 8.napon lett pozi először.
Ezért nem érdemes nem várt előtt tesztelni, mert kétségek maradnak. Hődet nem mérded? Az a legjobb módszer, mert akkor látod, hogy érdemes-e tesztelni vagy nem. Nekem az volt eddig a legmegbízhatóbb módszer. Láttam, hogy lement nem várt előtt és akkor nem is vettem tesztet.
Ha a reggeli hőd magas akkor még van esély babára:))) Drukkolok:))))))
Szia!
Ugyan így vagyok!Holnapra nem várnám de a reggeli tesztem negatív hiába is keresem rajta a második csíkot!
Én már fel adtam mert 10-es érzékenységű one step aminek ha gyengén is de mutatni kéne már 13 nappal ovu után!:(
Neked azért drukkolok mert amíg nem jön meg van remény!
Tudom nekem is de én már nem látok esélyt magamnak!
Szorítok és írd majd meg mi van!!!
Semmi gond, kedves utolsó!
Hát én megint nem bírtam ki, teszteltem, de negatív. Oda a remény... Ráadásul görcsölök is és olyan, mintha meg akarna jönni... Más görcsölt úgy, h közben terhes volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!