Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki azt mondja, hogy ne...

Mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek, ha babát akarok. De nem nagyon tudok másra gondolni. Van ere valami jó recept?

Figyelt kérdés
2008. febr. 26. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindenki ezt mondja, de ha az ember nagyon-nagyon szeretne valamit, akkor hogy nem lehet mindent megtenni érte? Vagy akarom, vagy nem. Szóval passz...
2008. febr. 26. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én is nagyon szeretnék babát,minden gondolatom körülötte forog!!!és sajnos én sem találok olyan módszert ami ezt megváltoztatná!és szerintem nincs is!ezt az érzést nem lehet elszorítani!
2008. febr. 26. 16:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is nagyon szeretnénk babát. Az érzést szerintem ,nem is kell elszorítani. Élni kell természetesen az életet. HA görcsölünk rajta azzal csak magunknak okozunk fájdalmat.

És amúgy is, fő az optimizmus!!!!!!!

2008. febr. 26. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is szeretném tudni! Én is nagyon szeretnék már terhes lenni, de most sem sikerült, és szinte dagadtra sírtam a szemem, amikor megjött.
2008. febr. 26. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nincs rá igazi recept. Én is nagyon akartam már kisbabát. Aztán jött egy érzés egy gondolat, hogy türelmesnek kell lennem, és akkor határoztam el magam, hogy nem görcsölök tovább. Rá biztam magam a természetre. Kb. 2 hónap múlva meg is fogant a kisbaba. Szóval vágyakozni lehet utána, de ne ezzel foglalkozzál egész nap. Napközben próbálj a mindennapi feladatokkal foglalkozni és este lefekvéskor képzeld el, hogy már kismama vagy, esetleg képzeld el, hogy már meg is született a kisbabád. Az emberi agy nagyon érdekes. Meglátod hamarosan boldog kismama leszel. Drukkolok Mindenkinek!
2008. febr. 26. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia,már több mint 1 éve próbálkozunk,sikertelenül.Nekem is azt mondják,azért nem sikerül,mert nagyon akarom.Változtattam,minden napra találok vmi.elfoglaltságot,amivel lekötöm a figyelmemet.Már nem görcsölök rajta,persze,hogy akarom,ez minden vágyam!Majd akkor jön,ha jönni akar,a term.majd eldönti.Próbálj meg mással foglalkozni.Hobby...stb.Tudom,hogy nehéz,de én is ezt teszem!
2008. febr. 26. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!! mi is nagyon szeretnénk babát a párommal, de igyekszünk inkább egymással foglalkozni, amig nem jön össze. persze beszélünk róla és tervezgetünk is, de nem a nap minden órájában!! :) tudom, hogy nehéz, de így talán könnyebb lesz!! sok szerencsét!! és kitartás :)
2008. febr. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!