Tegnap reggel a ciklusom 26. napján megjött a mensim. Lehetséges igy terhesség?
Figyelt kérdés
Illetve nem tudom hogy ez mensi e mert kevesebb ès olyan barnàs.Ma meg szinte alig van.A reggeli höm tegnap is ès ma is 36,7.Voltak terhessègre utalo jelek de mivel megjött igy nem tudom most mi van.Nagyon összezavarodtam.Volt igy valaki? Mi ez?2008. febr. 26. 13:15
1/4 anonim válasza:
hát mivel nem vér, amit írtál, így lehet terhesség. Meg a hőd is magasnak számít. Miért nem tesztelsz?
2/4 anonim válasza:
Nekem így kezdődött a terhességem,kevés barnás folyással , úgy gondoltam ,hogy ebben a hónapban megúszom ennyivel.Mert máskor is volt már ,hogy kevés vér volt.Mikor megcsináltam a tesztet kimutatta,hogy terhes vagyok.
Szerintem vegyél majd te is tesztet,és akkor tudni fogod mi a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Nekem mindegyik ciklusom így kezdődik, és a barnázás 2-3 nap után átvált vérzésbe, de hátha neked nem így lesz. Szerintem csak akkor tesztelj, ha egy hét múlva se kezdesz el vérezni.
4/4 anonim válasza:
Én is így voltam, ill. vagyok. Az ez előtti mensim két napig tartott. Most egy hetet késett, de megjött, és ez sem olyan mint szokott lenni. Most én sem tudom mi van. Szombaton megyek dokihoz. Szerintem te is menj el, az a legtisztább. Remélem Te babás vagy, mert én már nem bízom ebben, pedig nagyon szerettem volna. Talán legközelebb már összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!