Szerintem mindenki, jol nezze meg az alabbi cimet, mielott vedekezes nelkul szeretkezik, es terhesseg lesz a vege! Vagy akar a hazasparok is akik mar nem szeretnenek gyereket, es abortusz lesz a vege! Erdemes ilyet tenni?
2009. márc. 28. 07:21
12/18 anonim válasza:
10.44es vagyok. en 23 voltam akkor. vagy a huvelygyuru mellett, vagy kicsit kesobb, kiszakadt gumi. nem szerettuk a gyurut, kiszedtem, es onnantol gumival vedekeztunk. kiszakadt, eszrevettuk, kicsereltuk. gondolkoztunk az abortuszon, de vegul parom is azt mondta, h tartsuk meg, pedig meg csak 4-5 honapja voltunk egyutt...a szivem szakadt meg, amikor az orvos megkerdezte, h tudom-e, mit jelent, h nincs szivhang? hogy nincs mas valasztasom? nincs olyan nap, h ne gondolnek ra!!
13/18 anonim válasza:
az erem masik oldala viszont, h a 12.het elott megszakitott terhesseg, mert nem vallalhat, vagy nem lenne jo anya, vagy nem csaladban none fel, vagy tul fiatal, leanyanya lenne is elfogadhato valahol, persze ha baleset tortent, nem felelotlenseg, mert inkabb ez, mint egy keseru elet a gyereknek...aki nem is tehet arrol, h az anyja, vagy apja egy lehuto, szar alak...bocsanat
10.44 megint
14/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező kommentjében azért van némi igazság.Mi a párommal 3 éve védekezünk óvszerrel,de ilyen még egyszer se volt,hogy kiszakadt a gumi.Milyen gumi,ami kiszakad?Most én is szeretnék babát,igaz már van gyerekem,de nem jön össze.Mégse itélkezek a kérdező felett.Akik abortuszra mennek,azoknak megvan a maguk baja,hogy erre vállalkoznak.Aki viszont felelőtlenül 1 év alatt 3-4-szer vagy kitudja hányszor veteti el a gyerekét,azoknak bevezetném,hogy 1 év alatt 1xmehetnek abortuszra!Van egypár ismerősöm,aki még a képembe is nevetett,hogy ugyan nem nagy dolog már 3 hóval ezelőtt is voltam,azt most is megyek!Hát az ilyenektől hánynom kell!
15/18 anonim válasza:
Én igenis igazat adok neked.Abban nem hogy ide tetted a videót de ezt minden egyes olyan nőnek megmutatnám aki meg akarja ölni a gyerekét.Én soha nem tudnám megtenni mióta elvetéltem és nekem fel kellett feküdnöm arra az asztalra azót pláne.De vannak ennél durvább videók is.Sajnos hogy volt alkalom ilyet felvenni.
16/18 anonim válasza:
Én is igazat adok neked. Tényleg van itt folyton olyan kérdés ami abszolut arra utal, hogy sokan nincsenek tisztában a tetteik következményével. Pl a pénteki kérdés is rémes volt. Biztos emlékeztek rá a 6. abortusz. Borzalmas. Én is a napokban láttam először először a videót, de engem is megrendített. Ediig is elleneztem az abortuszt, most meg már pláne. (tisztelet a kivétel, akinek tényleg az életét tenné kockára egy terhesség, vagy beteg a baba és kevés esélye van az életre)
17/18 anonim válasza:
Ez borzasztó! A szívem szakad meg!
18/18 anonim válasza:
Én meg megnéztem egy kis filmet, amiben éhező, szenvedő, eldobott gyerekek csak a szemükkel tudnak mér segítséget kérni... Éveken keresztül jön belőlük a "néma sikoly"..
Az jobb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!