Menstruáció előtt 1-2 nappal, az aktus után 11 nappal ma este Lily terhességi tesztet használtam. Van egy nagyon nagyon halvány, szinte alig látszó csík. / A controll csíkon kívül. / Ez terhesség?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 21:33
11/16 A kérdező kommentje:
Nem, épp olyan halvány, semmivel sem sötétebb a ma reggeli. Gratulálok neked! Mivel teszteltél?
2009. márc. 29. 16:54
12/16 anonim válasza:
De most másikkal teszteltél, vagy ugyanúgy lilyvel? Én a Rossmannban vettem Easy a neve, ez már műanyagborítású.
Szerintem próbáld meg még, másik fajtával! Amíg nem jön meg, mindenképp van remény! tudod...! Szurkolok!!! :o)
13/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez pozitív. Easy-n is egy halvány, de jól kivehető csík:)
2009. márc. 30. 20:36
14/16 anonim válasza:
Szia! Előző vagyok! teszteltél mégegyet azóta? Babó? Megerősödött a csík?
15/16 A kérdező kommentje:
Szia:) Nem teszteltem, de már minden tünet adott, már tuti baba! :) Még várok pár hetet és megyek majd uh-ra.
2009. ápr. 4. 09:38
16/16 A kérdező kommentje:
És veled mi újság?:) Jól vagytok?:)
2009. ápr. 4. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!