Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz az, hogy valakinek este...

Igaz az, hogy valakinek este vannak rosszullétei a terhesség alatt, akkor az valami fejlődési rendellenességre utal?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, hogy valakinej volt egy művi vetélése, és utána az orvosa azt mondta, hogy hogy az esti rosszullétek erre utalnak. Nem lehet, hogy csak nyugtatni akarta a beteget ezzel?
2008. febr. 26. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen felesleges ijesztgetés. Ne foglalkozz a valahol, valamikor, valakinek típusú sztorikkal. Te arra figyelj, amit az orvosod Neked mond, a te terhességedről, a te babádról, és ne befolyásoljanak rémhírek.
2008. febr. 26. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Szerintem ez hülyeség.

Én néha este voltam rosszul, néha reggel. Volt hogy semikor, másnap meg déltől kezdtem rosszul lenni. Ez mind a hormonok hatásának tehetők be, meg hogy miket mikor eszel.

2008. febr. 26. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez marhaság.

Én csak este voltam rosszulx,néha megmoccani is alig volt kedvem és jelentem a kisfiam teljesen egészséges a pocakban (kop-kop-kop.):).

22 hetes kismami

2008. febr. 26. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig szinte egész nap rosszul voltam, több könyvben is olvastam, hogy nem mindenkinél reggel jelentkezik a hányinger, attól még nincs semmi gond a babával.
2008. febr. 26. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is inkább este voltam rosszul, vagy ha nagyon belejöttem, akkor egész nap! De eddig a terhességemmel semmi probléma nem volt! Boldog babavárást! (30 hetes kismami)
2008. febr. 26. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez totál hülyeség.Az én babám fejlődési rendellenességgel született(1hónaposan meghalt),de SOHA nem voltam rosszul.Se reggel se este se délben.Szégyen,hogy egyesek ilyen baromsággal riogatják a kismamákat!Nyugi van,a rosszullét természetes,minden napszakban.

2008. febr. 26. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne halgass ilyenekre, hülyeség!!!!!!!!!!!!4
2008. febr. 26. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!