Mikor esik le a hőmérséklet?
Szia! Ha jól tudom, 12-48 órával a mensi előtt esik le a hőmérséklet. Saját tapasztalat, hogy nekem az csökkenés másnapján szokott megjönni.
A másik kérdésedre válaszolva: a peteérés utáni ciklushossz gyakorlatilag mindig ugyanannyi, a ciklus első fele lehet változó. Tehát a te esetedben a 28 napos ciklusaidból kiindulva 14 napos szokott lenni a luterális szakaszod, így aztán valószínűleg most is annyi lesz, tehát 4 nappal később kéne megjönnie, mint általában.
Egyébként ezen az oldalon rengeteg hasznos infót találhatsz:www.babatervezok.otthona.net
Hát arra sajna nincs ötletem, hogy most miért a 18. napon volt a pé-d, de azért 4 nap még nem a világ :) Végül is a szervezetünk nem óramű, hogy mindig minden ugyanabban az időben történjen. Ne foglalkozz ezzel, inkább örülj annak, hogy már számolhatod visszafelé a napokat a nem várt mensiig.
És most megint magammal jövök: nekem ma van a ciklusom 35.!!!! napja, és még mindig nem volt peteérésem :(((
Szóval hidd el, nem számít semmit az a pár nap eltérés!
Hát ezt kétlem. Megérett pete nélkül elég nehéz teherbe esni...:) Meg hát a hőmérsékletem is a béka segge alatt van, úgyhogy egyenlőre várakozó állásponton vagyok. Tudod, a remény hal meg utoljára!
Majd írd meg, hogy mi lett a mensiddel végül!
Mi még "csak" 5 hónapja próbálkozunk.Persze nekem ez is baromi soknak tűnik :(
És ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!