Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor esik le a hőmérséklet?

Mikor esik le a hőmérséklet?

Figyelt kérdés
A ciklusom második felében járok, és a hőm 36,8-37,2 között ingázik. Mindig 28 napos ciklusaim vannak, és a 14. napon van pé-m. Most viszont nem a 14. napon volt, hanem a 18-on. A mensim akkor nem is márc. 2-án jön meg, hanem 6-án? Illetve mennyi idővel a nem várt mensi előtt esik le a hő? És mennyire? Mekkora hő jelzi a terhességet?
2008. febr. 26. 08:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és vasárnap nem kellene megjönnie!:)))
2008. febr. 26. 08:37
 2/11 A kérdező kommentje:
nekem senki sem válaszol?:(((
2008. febr. 26. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha jól tudom, 12-48 órával a mensi előtt esik le a hőmérséklet. Saját tapasztalat, hogy nekem az csökkenés másnapján szokott megjönni.

A másik kérdésedre válaszolva: a peteérés utáni ciklushossz gyakorlatilag mindig ugyanannyi, a ciklus első fele lehet változó. Tehát a te esetedben a 28 napos ciklusaidból kiindulva 14 napos szokott lenni a luterális szakaszod, így aztán valószínűleg most is annyi lesz, tehát 4 nappal később kéne megjönnie, mint általában.

Egyébként ezen az oldalon rengeteg hasznos infót találhatsz:www.babatervezok.otthona.net

2008. febr. 26. 09:53
 4/11 A kérdező kommentje:
igen azért kérdeztem, hogy akkor most nem is 2-án, hanem 6-án fog megjönni, mert a ciklus második fele mindig 14 nap szokott lenni. Azt nem tudod, miért tolódott most el a 18. napra? Mi okai lehetnek ennek? Még csak ebben a ciklusban hőmérőzök ezért vagyok kicsit tudatlanabb ebben a kérdésben!
2008. febr. 26. 10:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát arra sajna nincs ötletem, hogy most miért a 18. napon volt a pé-d, de azért 4 nap még nem a világ :) Végül is a szervezetünk nem óramű, hogy mindig minden ugyanabban az időben történjen. Ne foglalkozz ezzel, inkább örülj annak, hogy már számolhatod visszafelé a napokat a nem várt mensiig.

És most megint magammal jövök: nekem ma van a ciklusom 35.!!!! napja, és még mindig nem volt peteérésem :(((

Szóval hidd el, nem számít semmit az a pár nap eltérés!

2008. febr. 26. 10:17
 6/11 A kérdező kommentje:
akkor Te már lehet babás vagy? Mert, ha nem volt pé-d, akkor lehetsz az nem?
2008. febr. 26. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt kétlem. Megérett pete nélkül elég nehéz teherbe esni...:) Meg hát a hőmérsékletem is a béka segge alatt van, úgyhogy egyenlőre várakozó állásponton vagyok. Tudod, a remény hal meg utoljára!

Majd írd meg, hogy mi lett a mensiddel végül!

2008. febr. 26. 11:42
 8/11 A kérdező kommentje:
ok megírom, és Ti mióta próbálkoztok?
2008. febr. 26. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi még "csak" 5 hónapja próbálkozunk.Persze nekem ez is baromi soknak tűnik :(

És ti?

2008. febr. 26. 12:33
 10/11 A kérdező kommentje:
mi 7 hónapja, mondjuk, ha leszámoljuk, hogy előtte gyógyszert szedtem, akkor csak 4, mert ugye állítólag kell 3 hónap kiürülés, amiben nem bízom, ezért sem védekeztünmk egy percet sem. Jövő héten megyünk andrológushoz
2008. febr. 26. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!