Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?
szerintem az elevit.
Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
Szeritem is az Elevit, több ismerősöm is megnőtt tőle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült.
Mi még a próba időszakban vagyunk,de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe,ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze,ahány szervezet,annyii szokás.
Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tőle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belőlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség.
Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyű testmozgást. (pl terhestorna).
Vigyázz magatokra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!