Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye a barnázás ellenére...

Ugye a barnázás ellenére megmaradhat a babám?

Figyelt kérdés

Úgy megijedtem. Még nagyon icipici, nem is baba még (3,3 mm-es buborék), de két napja méhösszehúzódásokra ébredtem éjjel, aztán barnás folyás indult meg. A doki megnézte, megkérdezte, meg akarom-e tartani, és Magne B6-ot írt fel, jó sokat és azt mondta, hogy ne görcsöljem túl. Azóta sokkal jobban vagyunk. Mitől lehetett ez? Jártatok ti is így?

5 hetes, 33 éves, és először vagyok kismama

2011. júl. 1. 09:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia megint én vagyok mizus veletek azóta?

Ugye minden rendben van...szoritok ...

2011. júl. 21. 12:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Minden elkiabálás nélkül: beléptünk a 11. hétbe :))))
2011. aug. 1. 08:26
 13/18 A kérdező kommentje:
Helyzetjelentés: a 20. hétbe léptünk :)))
2011. okt. 2. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Hu szia nagyon örülök én megmondtam hogy nem lesz semmi gond..20 hetes akkor lehet már tudni hogy fiu vagy lány?

Hogy vagytok?

Az én lányom meg már holnap lesz 20 hós....

2011. okt. 2. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
ja Mónika voltam ....
2011. okt. 2. 13:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Szia Mónika! Milyen nagy már a kislányod! Úgy tűnik, a miénk fiúcska :). Melinda
2011. okt. 3. 17:20
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek, aki hasonló cipőben jár(t): megmaradt a babám, és 42. héten, makkegészségesen megszületett. Gyönyörű, erős baba. Tehát: VAN REMÉNY!
2012. márc. 19. 11:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia Melinda Gratulálok tiszta szivből!!!Hogy vagytok?szülés minden rendben ment??nagyon örülök hgy irtál!!!Az én lányom közben már elmult 2 éves febr 2 án...:-))tervezzük ha lassacskán is a kistesót ...:-))Remélem ez vérzés és barnázás nélkül lesz ....Majd irj egy pár sort ha van időd!!

És mégegyszer gratulálok és jó babázást kivánok Mónika!

2012. márc. 20. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!