Mit csináljak? Gyerekvállalás.. Csak bekattantam vagy biológiai óra?
Én 28 évesen szültem az első gyerekemet, de már korábban szerettem volna- kb 25 évesen. (csak nem volt saját lakás, albérletbe meg mégse).
ha ennyire vágysz babára, akkor beszéljétek meg a pároddal, sztem nagyon jó dolog fiatalon szülni.
Nyilván más meg a későbbi szülést választja, amit szintén meg lehet érteni. Mindenki maga dönti el- ha Te most érzel vágyat, és a párod/család támogat- akkor hajrá!
Aztán még később is lesz időd több babát vállalni...
Minden adott és a legideálisabb kor.
Kicsit irigyellek is, én ilyen koromban akartam volna az első gyereket, de hát csak 31 évesen ismertem meg a Őt:)
Szerintem hajrá!!!
Szia!20 eves 27 hetes kismama vagyok.
Teljesen termeszetes h egy no ennyi idosen gyereket akar.Nagyon jo korban vagy,ahogy elmondtad az anyagiak is rendben vannak.Ha a parod is szeretne,akkor miert ne?
Nekunk mult nyaron volt az eskuvonk es masfel honapra ra terhes maradtam.Nem terveztuk de nem is tettunk ellene h ne jojjon.Nagyon orulunk neki h utban van.
Kulonben az en parom is 28 eves.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!