Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem magas a hőm? Ez normális?...

Nem magas a hőm? Ez normális? Még csak a mensi után vagyok!

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nem rég kezdtem el mérni a hőmet.Láttam már több görbét is, de ennyire magas hőt nem láttam!Ez baj? 36,2-36,4 körül láttam többnyire, vagy még kevesebb!Bocsi a "talán furcsának" tűnő kérdésért, de még kezdő vagyok!Köszönöm aki válaszol!

[link]

2009. márc. 27. 09:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Én pont hasonlót kérdeztem nem rég és nekem azt irták hogy még pont belefér , nem szedsz valamilyen vitamint vagy nem kezdtél el sportolni mert az növeli a reggeli hőt ha jódot tartalmaz a tabi meg a napi sport , de ha egyiket sem csinálod attól ez még normális ez a hő.

Csak minden reggel egy időben mérd a hődet mert különben nem fogsz igaz képet kani a görbédről és be fog csapni.

Csak egy jó tanács.

2009. márc. 27. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!Igen eddig mindig egy időben mértem, csak ma előbb kellett kelnem,de figyelek az időpontra.Vitamint szedek, de azért már évek óta!Sportolni különösebben nem sportolok!Akkor valószínű nekem ilyen magas az alap hőm?Érdekes mikor hónaljban mérem akkor meg 35,9 körül van az alapom!Nem gondoltam, hogy a hüvelyben ennyivel magasabb!Köszönöm a választ!
2009. márc. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!