Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet átlátszó vizes...

Mitől lehet átlátszó vizes folyásom?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva kéne nem megjönnie és ma a krémes mellett vizes folyásom volt.
2011. jún. 30. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
vizes folyás általában menzi előjele, elkezd leválni a méh nyálkahártya
2011. jún. 30. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem sosem volt még ilyen folyásom azelőtt!
2011. jún. 30. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is bő vizes folyásom van. Első lombik eredményemet várom ,holnap megyek a kórházba. Nekem azelőtt soha nem volt vizes folyásom mensi előtt. De félek hogy márpedig nincs baba :( nincs mellfeszülésem a napokban hébe-hóba voltak szurkálások a méhemben. Beülti után 3. és 9. estéjén pedig erősebb mensis görcsöm volt. De nem érzem magamat babásnak. Drukkolok hogy ne mensid legyen. Na és nekem se :)
2011. jún. 30. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
utoldó vagyok szintén. Sok tapasztalatot olvastam már , a többségnek vizes folyás mensit jelzett de nekik gondolom eleve mindig úgy szokott. De mi van azoknál akiknek nem ilyen szokott lenni? Nekem mindig krémes kevés folyásom szokott lenni. Bár még lombikom sem volt ezért nem tudom hogy ez normális vagy sem. Hát holnap megtudom de nagyon félek hogy nem sikerült :(
2011. jún. 30. 15:53
 5/5 A kérdező kommentje:
én is olvastam babát és mensit is. na de tényleg mi van azokkal -pl.velünk?- akiknek ilyen sosem volt???? remélem mind2nknek baba :)
2011. jún. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!