Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van a csípő csont mellett,...

Mi van a csípő csont mellett, a hasamnál?

Figyelt kérdés
Ott szoktam fájdalmat érezni, főleg akkor ha együtt vagyunk a párommal. Ma vagyok 12. napon, 30 naposak a ciklusaim. Bár uh és pg 53 szerint nincs peteérésem. Akkor mi lehet ez. Kicsit kellemetlenné teszi az együttléteket.
2011. jún. 30. 09:24
 1/8 A kérdező kommentje:

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Vagy lehet mégis csak peteérésem van?

2011. jún. 30. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
lehet, hogy próbálkozik a szervezeted. minden együttlétnél érzed?
2011. jún. 30. 10:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem mindegyiknél. Két nappal ezelőtt még semmi bajom nem volt, de az előző ciklusomban elég sokáig is eltartott, kb 1 hétig minden alkalommal fájt. Félidőben.

A pg 53-on tiszta karika minden. Mindig.

2011. jún. 30. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
sztem petefészek, nekem ott szokott görcsölni
2011. jún. 30. 10:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja és a derekem is fáj alig bírok lehajolni.

Uh-n nem most voltam, figyelték volna a peteérést, de soha nem láttak semmit. Akkor ez nem tudom mi lehet. Lehet hogy azóta visszaált és ismét van pém?

2011. jún. 30. 10:49
 6/8 anonim ***** válasza:
ha régen volt az uh, szerintem visszaállt, péd volt vagy lesz. nem minden ciklusban van pé, lehet, hogy pont akkor nézték, mikor nem volt. tojásfehérjés folyásod nem szokott lenni? érdemes lenne hőmérőznöd is szerintem, hogy van-e pé tényleg
2011. jún. 30. 10:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen régen volt 1 éve három vagy négy hónapig figyelték hogy van a pém, soha nem volt, és nem kaptam se gyógyszert, se vérvétel, semmi egyéb vizsgálatom nem volt csak uh, meg egy rákszűrés. Aztán belefáradtam és otthagytam. Abba hagytam az egész kivizsgálásisdit.

Úgy döntöttünk párommal, hogy előbb tegyük renbe magunkat, az életünket és aztán elővesszük ismét ezt a témát egy másik dokinál.

Tojcsis folyás néha van, de nem tudom, hogy ki is szabadul e a pete.

Hőmérőt sem csinálom. Abba hagytam. Arra is csak annyit mondott a doki hogy jó-jó. Mégse volt pém.

2011. jún. 30. 11:00
 8/8 Manka68 ***** válasza:
Keress egy jó dokit, aki tényleg végigcsinálja rendesen a kivizsgálást. Az, hogy van-e peteérésed, kiderül a hormonlaborból. Két vérvétel az egész.
2011. jún. 30. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!