Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Marcius 2-an kaptam meg 11....

Marcius 2-an kaptam meg 11. es 13.-an voltam a ferjemmel. De majd hetvegen kellene hogy megkapjam es ma delutan elkezdodot olyan barnas pecseteles de csak egyszer es azota semmi akkor most mi van? Meg fogom kapni vagy most agyazodik be?

Figyelt kérdés
a ciklusaim 25 naposak. az egyutlet utan egy hetel elkezdtek fajni a melleim anyira hogy ejelente nem birtam aludni.a mehemben pedig szurkalo erzest ereztem.
2009. márc. 27. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
mit szeretnél megkapni???
2009. márc. 27. 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:

1-nek: akkor jött meg neki, gondolom...

Kérdezőnek: Ez a barnázás jó jel is lehet. De a hétvége is közel van, sajnos meg kell várnod a mensid napját, hogy tesztelhess, előbb nem is érdemes.

Viszont a cicifájás jó jel, nekem is anno ez volt az első jel, én sem tudtam ráfeküdni, úgy fájt!

Drukkolok!

2009. márc. 27. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!