Valoszinuleg gyermeket varok. A baratom speedezett, en meg kicsit "belenyaltam" a porba. Beteg lesz a baba? Milyen hatassal lehet az embriora az egyszeri speed? Illetve ha a leendo apa speedezett?
A speed amfetamin szarmazék. Az amfetamin nincs hatassal sem a spermiumokra, sem a petesejtre. Tehat karosodasa nincs sem a fiúd spermajanak, sem a te petesejtednek. Az amfetamin szarmezékok hasznalata nem befolyasolja a teherbe esést, viszont a szív kialakulasaban okozhat fejlődési rendellenességet. Ha folytatod az életmodot, akkor alakulhat ez ki, illetve a gyermek ingerlékeny és magataras problémas lesz valoszínű. Egyszeri fogyasztasa, illetve kora terheskorban történő leszokas esetén a baba nem karosodik.
Csak annyit még, hogy egy gyerek felelősséggel jar. Amennyiben terhes vagy, és pszichikai függőséged van az amfetamin szarmazékoktol, akkor fordulj minél hamarabb orvoshoz és menj elvonokúrara. A sajat életeddel úgy jatszol, ahogy akarsz, de masért, a gyermekedért felelős vagy!!!
Remélem nem vagy terhes!!
Rohadt felelőtlen vagy, ha már a gyanű megvan hogy állapotos vagy akkor még a drog közelébe se mész nem hogy még bele nyúlsz. Nekem a saját anyukám születésnapján nem koccintottam csak köjökpezsgővel mert állapotos vagyok!!
Szerintem ezért ne legyél elkeseredve!
Sajnos sok olyan nő van itt, akiknek nem jön össze, és ezért ha valakinek meg megadatik, akkor rossz szemmel néznek rá.
Pedig sem ők, se az olyanok, akiknek sikerül "nem tehetnek róla".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!