Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis lehetek babás? Már...

Mégis lehetek babás? Már lemondtam róla egy pár npja, de most elbizonytalnodtam!

Figyelt kérdés
[link] Ez a görbém, az esés miatt már lemondtam hétfő-kedden, de visszament. Különösebb t9netem nincs, enyhe mell fájdalom, kis hányinger, hasfájás. Hasonló tpsztltok érdekelnének. Volt már egy - tesztem, de az kori volt és ráadásul délután csináltam.
2009. márc. 26. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Reggel (vagy pár nap múlva, ha kibírod) csinálj még egyet!Szerintem lehet baba!:)
2009. márc. 26. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:

ez baba lesz szerintem vissza felment. 2 napot várj.....

a peteéréstől számítva 9. napon csináltad és a leghamarabb is csak a 10. napon mutatja ki.

10 hónapos kisfiú anyuja és 8 hetes terhes

2009. márc. 26. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
mármint a hőd ment vissza fel...:) nem írtam a lényeget.
2009. márc. 26. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet hogy a baba miatt ment vissza a hőd. Szorítok:))
2009. márc. 26. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez akár baba is lehet:)

A hőd nem ugrott a zöld vonal alá :) csak 2 tizedet ment lejjebb, és az nem gond:)

A teszt még korai volt, csinálj egyet hétfőn reggel:)

Majd írd meg az eredményt

2009. márc. 26. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ma leesett a hőm 36,6-ra és enyhén meg is jött, de köszi a biztatást.
2009. márc. 27. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!