Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan teszt, amit menszi...

Van olyan teszt, amit menszi előtt 3 nappal kimutatja, hogy sikerült-e? És ha igen, mi a neve?

Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
pár kérdéssel lentebb megtalálod, csak akkor 4 nappal előttit kérdezett valaki. miért nem várod meg a mensi kimaradást, akkor már tuti kimutatja. Az az 5 nap már ide-vagy oda:))) Most meg csak elkenődnél, ha nega lenne:)))
2008. febr. 25. 12:37
 2/2 Nikcsi ***** válasza:

Szia!

En a mensesem elott 1 nappal este teszteltem (volt egy erzesem hatha) es a Clearblue-t hasznaltam. Kb. 10 masodperc utan egyertelmu pozitiv eredmenyt adott, masnap megismeteltem, szinten pozitiv lett. Szoval csak ajanlani tudom. Persze az elottem szolonak is teljes mertekben igaza van. Ha esetleg negativ lesz csinalj meg 1-et 3 nappal kesobb. Sok sikert!

6 hetes kismami :)

2008. febr. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!