Aki ismeri dr. Bokor Attilát (SOTE) mi róla a véleménye?
Köszi a választ! Végre valaki... :)
Hú, nem keveset vártál rá...
Megnézted a műtétet a neten??? Fentvan a műtéted?
Akkor szerinted csak a pénzre megy?! A műtét után sem adtál neki? És legalább a műtét után meglátogatott?
Igen, engem is az ARO-ról irányítottak hozzá, csak kíváncsi vagyok mire számíthatok. A neten többnyire dícsérik, bár nem az emberségét, inkább a munkáját, de az sem elhanyagolható!
És azóta visszamentél az ARO-ra? Utána nem kellett injekciót kapnod? Ezek szerint van választott orvosod, akinél szülni szeretnél? Ő ki?
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem :(
Hát igen... ez a boríték kérdés nagyon nehéz. Én is adtam már pénzt úgy dokinak, hogy utána nagyon megbántam. Sajnos én szoktam adni, mert úgy vagyok vele, hogy tényleg nincsenek megfizetve és ha adok, akkor HÁTHA jobban figyelnek rám, ha felhívom hogy baj van jobban ráér stb.
Azért egy pár szóban le tudnád írni, hogy mit mondott a másik lánynak, amitől belopta magát a szívedbe :)
Mi lassan 2 éve próbálkozunk. Az biztos, hogy endometriózisom van, csak az nem tisztázott még, hogy hol és mennyire. Remélem megoldja! :)
Sziasztok!
Engem is érdekelne Dr.Bokor Attila magánrendelése milyen árban van és ott milyen vizsgálatokat végez endo gyanúval?
Milyen orvos?
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!