Mitől van az, hogy a legutolsó mesim óta minden nap aktívan próbálkozunk erre cserébe a nemvárt előtt egy héttel megjön?
szia!
nem lehet, hogy a beágyazódást kíséri a vérezgetés?
Ahogy leírod, nagyon arra hasonlít nekem.
De most akkor csak pecsételsz? Mindig ilyen szokott lenni? Mert azt írod, hogy ez már olyan mint a mensi.
Ha csak pecsételgetés, akkor szerintem tesztelj egyet a nem várt napján.
Mindenesetre nagyon érdekes ami történik Veled, mióta olvasgatom a kérdéseid, sokszor ezen gondolkodom. Akkor elvileg a 22. napodon kezdődött ez és most vagy a 26-on?
Szia!
Szerintem is a nemvárt napján vagy utána egy-két nappal tesztelj!
Valóban nem szokványos amit írsz, de annyi olyan tünet van, ami nem mindenkinél ugyanúgy jelentkezik, hogy akár beleférhet ez is, hogy neked több napig pecsétel a beágyazódás! Ha mégsem ez lesz netán, akkor lehet hogy valami hatására előbb jött meg. lehet hogy pszihés vagy valami baci, kitudja. De szerintem jobb érzés abban bízni, hogy hátha a beágyazódás, nem? :)
Mensikor mindig ilyen gyenge vérzésed van? Nem veszel észre változást ahhoz képest?
Bárhogyan is alakul, mindenképp csinálnék egy tesztet 29-én.
Utána pedig szerintem keresd fel a nőgyógyászodat, hogy ha nem baba, akkor miért történhetett.
Ha nem tud mit mondani rá és mondjuk rendetlenkedik a ciklusod, akkor próbáld ki a cickafark-palástfű teát a félidőnél elválasztva. A barátnőmnek már az első alkalommal beállította a ciklusát.
Viszont ha ez igazi mensi, akkor valószínű, hogy péd sem volt...na, majd a doki megmondja.
Ha nem jön össze, hogy ott is maradjon, az a sima mensivel távozik, emiatt nem jön meg hamarabb.
Korai vetélésnek pedig szerintem a mensi elmaradása utáni vetélést nevezhetünk, mikor már van pozitív teszt. De hogy hanyadik hétig korai, azt nem tudom. Talán a 6-ig.
Már kezd elmúlni a vérzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!