Lehetek még babás? Ma teszteltem egyet és negatív lett. Mit csináljak? Van aki azt mondja, hogy nincs peteérésem van aki azt, hogy sárgatest elégtelenségem van.
hány naposak a ciklusaid?
A mensi első napján miért csináltál ovu tesztet?
Szerintem menj dokihoz!
mi tényleg segítenénk, csak nem biztos hogy menni fog!
Megvizsgál Ultrahanggal, és máris kiderül van e peteérésed... Célszerű a ciklusod 12-16 napja felé menni, mert akkor a tüszőkből látja mi a helyzet!
elküldhet vérvizsgálatra is, amiből pedig a hormonjaidat ellenőrzi les!
szóval semmi nagy vizsgálat nem lesz! Ne aggódj! Ezek rutinvizsgálatok! és ha a doki már mond valamit akkor te is megnyugszol majd.... És lehet hogy a gólya is hamarabb látogat majd meg titeket!
Sok sikert neked!
ja, a görbédet/ görbéidet elviheted magaddal, a dokinak az is egy támpont!
Drukkolok hog
33.napon a teszt kimutatná.
De te Paroxatot szedsz.Annak megvannak a mellékhatásai,nem tudom mik,de szerintem mivel a szerotoninszintedre hat(a szerotonin is egy hormon amit az agyalapi mirigyed termel fény hatásásra),így hat a pajzsmirigyedre is.
Ez a gyógyszer még orvosok által sem tudatos módón hatásos a szorongás és pánikbetegség,meg a depresszió kezelésében.
Így szerintem mi kevesek vagyunk ahhoz h neked kielégítő választ adjunk.
A gyógyszeredet nem szabad egyből abbahagyd,csak fokozatosan.
Én nem vállalnék gyereket miközben ilyen gyógyszert szedek.Elöbb kigyógyúlnék valahogy.
Szívből kívánom ,h sikerüljön.Próbálkozz az orbáncfű teával,ginko-bilobával...ezek természetesen adják ugyanazt a hatást.Nekem sikerült.Bár nekem is felírták már nagyon rég ezt a gyógyszert,de nem vettem be.
Igyekezz minden nap a fényre menni,mert attól termelődik a szerotonin.Ebből a szerotoninból a sötétben este melatonin lesz és ez az alváshormon.Hiányában nem tudsz aludni,rosszkedvű és depis vagy.
Neked mire írták fel?
Nézd ezt a linket nem szabad terhesség alatt szedni,sem szoptatás alatt.
Örülj neki h még nem vagy babás.
Kifelejtettem:
A kis kék négyzetben levő képek jelzik h a magzat is kap belőle.
A gyógyszerről való leszokást pedig nem jól csinálod,de beszéld elöbb meg az orvosoddal. Úgytudom ,h egy napot sem szabad kihagyni,mert az hirtelen nagy csökkenéshez vezet.A helyedben ( ha az orvos is jóváhagyja)egy negyeddel csökkenteném mindegyik adagot.Vagy egy nyolcaddal.3 napon át.azután még nagyobb adaggal csökkenteném szintén 3 napon át és így fokozatosan.Közben pedig helyettesíteném a gyógynövényekkel.Igyekezz a napfényen tartózkodni.
Valószínű,h télen visszafogsz esni,mert kevesebb a fény.Téli depressziónak is nevezik.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!