Mikor, milyen a folyás?
Köszönöm a gyors válaszokat és a linket is.
29 vagy 31 naposak a ciklusaim és ezen számítások alapján vagy hétfőn vagy szerdán volt a peteérésem - naptár szerint. Vasárnap és hétfőn együtt is voltunk a párommal.
Nagyon enyhe folyásom volt, de semmi alhasi fájdalom. Majd tegnap este óta fáj az alhasam és erős fehéres folyásom van. És így egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy sikerülhetett-e a baba....
Nekem a peteérés után pár nappal sok, sűrű, fehér folyásom lett, ami eltartott a terhességem 8. hetéig (akkor sajnos elvesztettük).
Én is hallottam ill. olvastam, hogy soknak szárazság van terhesség esetén a nem vártig, de nálam ez pont fordítva volt.
Inkább magadhoz viszonyíts, hogy a ciklusod ezen napjain ilyen szokott-e lenni máskor.
Kedves Utolsó válaszoló! Gratulálok:-) Sok egészséget és boldogságot Nektek:-)
Melyik a jobb ha előtte vagy utána vagyunk együtt?
Az előző kommentem az utolsó előttinek szólt, nem láttam a következő üzenetet.
az utolsónak: Sajnálom, hogy elment a baba, szorítok a következő babavárásért:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!