Remelhetek hogy most össze jött? Altalaban 30-32 naposak a ciklusaim. Ma vagyok a ciklusom 24. napjan es csipp csöpp ver jött tölem egy kicsi barnaval. A melleim fajnak valami isszonyatos modon. Meddig tarthat a beagyazodasos verzes?
Figyelt kérdés
Lehet ez a beagyazodas? Ha tudtok lassatok el tanacsal! Elöre is köszönöm nagyon szepen a valaszotokat! Csak meg annyit hogy tegnap nagyon erös intenziv szurasokat ereztem a ball petefeszkemnel.2009. márc. 26. 07:52
1/5 anonim válasza:
A pecsételés tényleg jó jel, főleg mivel kb. egy héttel lehetsz pé után. Szerintem jó esélyed van ebben a hónapban, de azért ne bízd el magad.
2/5 A kérdező kommentje:
Megtudnad mondani hogy pontosan milyen a beagyazodasos verzes,es hogy meddig tart meg menny a mennyisege?
2009. márc. 26. 09:08
3/5 A kérdező kommentje:
Ami furcsa tegnap meg feher kremes folyasom volt.Elnezest köszönöm a valaszodat!
2009. márc. 26. 09:11
4/5 anonim válasza:
Szerintem babás vagy. nekem is sűrű, fehér krémes folyásom volt elég sok, a melleim is nagyon érzékenyek voltak, fájtak.
Bár nekem nem volt beágyazódásos vérzésem, de neked ez az lehet!
Szorítok érted és írd meg, hogy mi lett belőle! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi szepen a szoritast! Megirom hogy mi lett vegül remelem en is hogy vegre 3-evutan összejött a babocank!
2009. márc. 26. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!