Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Clostil. Tényleg segít akár...

A Clostil. Tényleg segít akár már az első kúrán is? Nagyon szeretnénk már babát jó lenne ha nekünk is sikerülne ha nem is előre.

Figyelt kérdés

Febr. 13. -án volt az utlosó mensim 17.én kezdtem el az első clostyl kúrát 5 napig kellett szednem napi 2őt. Elméletileg ezen a héten kell lennie a p.é nek de semmi jelét nem érzem. Azért akciózunk a párommal rendesen hátha..

Már a 6. sikertelen hónapom lenne ha nem sikerült nagyon el vagyok keseredve.

2009. márc. 26. 05:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez az első clostis hónapom 19-től 5 napon keresztül kettőt kellett szednem. Most pénteken kell ultrahangra menni. Én is reménykedem.Nekem már majdnem 1 éve hogy várjuk a babát.Utána olvastam ,:valakinek semmit sem segített,valakinek már az első hónap babás volt,valakinek 3 hónap után sikerült.Tehát ez is mint sokminden más egyénfüggő! Ez van,fő a pozitív hozzáállás!

Kitartás!

2009. márc. 26. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én már 8éve próbálkoztam babával,már szinte feladtam!Rengeteg féle gyógyszert kaptam,és ennek ellenére se sikerült.Majd orvost cseréltem,aki kiirt nekem Clostilbegytet.3hónapja kezdtem szedni,és nekem is február 13án volt az utolsó menszeszem.A hét elején voltam az orvosomnál,aki megállapította,hogy 3hetes terhes vagyok.Picit félek,de egyben nagyon boldog is vagyok!

Én azt mondom neked,hogy csak türelem,tudom egyszerű mondani!Ne legyél elkeseredve!Drukkolok nektek!

2009. márc. 26. 12:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire kapod, de nekem hónapok óta nem volt pé, 3 hónapig nem mensiztem. A pé-re jó volt, mert lett és napokon belül kiderül, hogy baba is lett-e. Mára-holnapra nem vártam, eddig nem jött. Mielőbbi pozitív tesztet!
2009. márc. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!