Ha már jó régen nem jött meg (október), akkor is érdemes hőmérőzni?
Figyelt kérdés
Szerdán megyek nőgyógyászhoz, sok különböző vizsgálat után ( vérvétel, ultrahang- lehet, hogy PCO-s vagyok), hogy kiderítsük a menseskimaradást. Így is érdemes nézni az ébredési hőt? Történhet csoda? Nagyon szeretnénk babát, de el vagyok keseredve! :o(2008. febr. 24. 22:30
1/4 anonim válasza:
Ne légy elkeseredve.Mérd a hőd abból sok mindent látnak a dokik.Én is mérem és ráadásul PCOS vagyok.De nem adom fel.
2/4 anonim válasza:
Szia
Tenyleg ne keseredj el,nekem is volt olyan,h 4 honapig nem jott meg.Es hozza kell tennem,h 12 evesen amikor elkezdtem menstrualni,mindig nagyon pontos volt,soha nem kesett,aztan 28 evesen 1 evvel a fogamzasgatlo abbahagyasa utan 4 honapig nem jott meg.
Es most 12 hetes kismama vagyok.A menim a baba elott mar nem volt olyan mint regen,de legalabb megjott 32-33-36 napra.
Nagyon drukkolok,h mihamarabb baba legyen a pocakodban!!!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket és a biztatást!
Nagyon jó babavárást! :o)
2008. febr. 25. 19:19
4/4 anonim válasza:
én régen nagyon sokáig fogyókúráztam és a kemény diéta miatt kb fél évig nem jött meg, de semmi betegséget nem találtak, csak azt mondják, hogy a táplálkozáson is sok múlik, mert ha például nem viszel be elég tápanyagot akkor a szervezetednek nem marad energiája megérlelni a petesejtet.Szóval lehet h nálad is erről van szó mondjuk nem ismerem az életmódodat!Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!