Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hüvelyi ultrahang mennyire...

Hüvelyi ultrahang mennyire biztosan mutatja a terhességet?

Figyelt kérdés
Már 2hónapja késik. Voltam orvosnál,azt mondta,hogy nem vagyok terhes,de azóta sem jött meg.
2011. jún. 26. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
2 hónapos terhességet már biztosra mutatna szerintem
2011. jún. 26. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Akkor teljesen biztosan nem vagy terhes, ha a hüvelyi ultrahangon ennyi idő után nem látták. Ekkor már kb. 2 cm-es a magzat és szívhangja is van, amit igen csak észre kellene venniük. Teljesen biztos, hogy nem vagy terhes, viszont valami hormonális problémád egészen biztosan van. Írt fel valami gyógyszert vagy további vizsgálatokat?
2011. jún. 26. 18:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem,annyit mondott,hogy meg fog jönni. De ez már 1 hete volt.
2011. jún. 26. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy 5-6 hetes terhességnél (ami valójában 3-4 hetes), már biztosan látszik a petezsák (ez az ultrahangon egy fekete nagyobb folt), úgyhogy igen, biztosan kimutatható.
2011. jún. 26. 19:20
 5/6 Picsusz ***** válasza:
Szerintem se vagy terhes.2hónap terhességet simán észre kell,hogy vegye a doki.Valami más okának kell lennie,hogy késik.
2011. jún. 26. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyannyira hátrahajló a méhem hogy hasi uhval semmit nem látott a doki hüvelyi uhval mondta hogy itt a baba
2011. jún. 27. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!