Első closty mentes hónapom? Mikorra kellene (nem) várnom?
Tehát hány napra kellen megjönnie?Ma vagyok a 31.en, és még semmi..Első hónapban 26-ra, aztán 30, és 31 napra jött meg.
Ez attól vált függővé, mikortól szedtem a clostyt.Tehát ha az 5.naptól, akkor 31 napra jött meg.
Diagnosztizáltak nálam PCO-t, elzáródott petevezetőt, és azt, hogy a méhnyaknyákom megöli a sprmiumokat.
Tesztelni nem szeretnék, mert tartok a csalódástól?
Feladtam a leckét?
Szia. Pont egyik kérdéshez írtam le hogy hogy volt nálam.
Szóval kicsit bővebben. Májusban volt egy vetélésem, mostmár gondolom így utólag a pcos miatt. Szeptemberben diagnosztizálták nálam a PCO-t. A vérvizsgálat szerint a hormonjaim tökéletesek voltak, csak az uh-n látszanak a ciszták a petefészkeimben (és nem vagyok túlsúlyos sem, nem magas a cukrom sem). Decemberi ciklusomat már clostival kezdtem, 2*1-et a 3. naptól. Akkor 35 napra jött meg. A következő ciklusban már meg is fogant a kisbabánk. Akkor hőmérőztem, és szépen látszott hogy a 18.napon még lent volt a hőm a 19.napon már megugrott. Így számolva kb 33 napra nem vártam, a 32. napon már pozitív lett a teszt. (legalább 5 tesztet csináltam :))
Remélem tudtam segíteni valamennyire.
Mihamarabbi babásodást kívánok!
Előző vagyok, elfelejtettem megkérdezni hogy érzel valami tünetet? Cicifájás, fáradtság, bármi ami nem megszokott?
Szerintem várj még a tuti kedvéért 2-3 napot és ha addig sem jön meg akkor csinálj egy tesztet!
Nagyon drukkolok! és írd majd meg hogy mi lett!
Szia!Én sem vagyok túlsúlyos, sem szőrös, tehát csak a cisztán állapítható meg a Pco.
Ma reggel úgy néz(ett) ki megjött, de most, hogy gondolkodok, és elemzem a történteket, csak valami rózsaszínes dolog van csak.
Nem tudom mire vélni...
Ma este megyek orveshoz.
Szia!
Én úgy tudom, hogy ha 35naptál később jön meg akkor az anovulációs ciklus, és akkor nincs peteérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!