Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyünk elsőre? Clostyt...

Van esélyünk elsőre? Clostyt kaptam, és injekciót,6 napos kúrát, és jövőhéten inszem.

Figyelt kérdés
(nekem nincs peteérésem, páromnak meg lassúak). Csak olvastam hogy az első inszem nem szokott sikerülni.
2009. márc. 25. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Van. Egy inszemnek kb. 20-25 %-os esélye van, függetlenül attól, hogy az első vagy a negyedik.
2009. márc. 25. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt peteérésem. Első teszthónapom: csak closti és Bromocriptin (prolaktinra) és sikerült. Már felírták a köv. hónapra az injekció kúrát is tüszőrepesztésre, de hál'Istennek nem volt rá szükség.
2009. márc. 25. 20:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Másodiktól kérdezem: és akkor inszeminációd nem is volt?

Nekem már holnap elfogy a clostibegyt, a szuriból még van 3 adag, és majd hétfőn derül ki hogy alakulok belül. De a doki egyből mondta hogy inszemet javasol. Ezért is gondolom, hogy biztosra akar menni.Nem?

2009. márc. 26. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok: csupán elkezdtük ezt az első gyógyszeres hónapot, teszt hónapot, hogy a szervezetem hogy reagál rá, de olyan jól, hogy ikrek fogantak. Nem volt további teendő.
2009. márc. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!