Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet az, hogy este...

Hogy lehet az, hogy este halvány pozitív a teszt, reggel meg negatív?

Figyelt kérdés
4 napja késik,este csináltam egy tesztet,ami halványan,de pozitív. Gondoltam reggeli első vizeletből csinálok majd,az meg negatív...
2011. jún. 25. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyforma teszttel csináltad? Képet nem tudsz felrakni?
2011. jún. 25. 07:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok sajna,a a fényképezőt a tesóm kivitte külföldre. Igen egyforma volt a két teszt.
2011. jún. 25. 07:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Na megjött 5 perce. Lehet,hogy csúnya ilyet mondani,de örülök. Nem voltam felkészülve mégegy babóra, a kisfiam 2 éves múlt,nagyon anyás,és májusba mentem vissza dolgozni,ez egy biztos munkahely,biztos nem díjazták volna,ha másfél hónap után megint lelépek,mert veszélyeztetett terhes leszek,mint a kisfiammal is,ugyanis volt egy abortuszom,genetikai rendellenessége volt a picinek. Ne ítéljetek el,amíg nem mentem vissza dolgozni,mindent megtettünk,hogy sikerüljön Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 25. 07:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Senki nem ítél el szerintem. Gyűjts erőt és sok kitartást kívánok neked. Ha meg majd úgy érzed úgy is lesz tesó:) Jó egészséget nektek.
2011. jún. 25. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,viszont kívánom!!!
2011. jún. 25. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!