Akinek volt, milyen, és mennyi volt a beágyazódási vérzése?
Ma reggel a ciklusom 26.napján pisilés után, mikor megtöröltem magam láttam, hogy rózsaszín a papír, és megfordulva láttam a wc kagylóba egy kb 2x1cm-es nyálkát egy kb mákszemnyi alvadt vérrel. Nem görcsölök, és semmi bajom, azóta semmilyen folyás, és semmi sincs.
A melleim érzékenysége is csökkent a napokba, de mégis a pém utám 11 nappal ez lehet a beágyazódás?
28-ára nem várom, és 30.-a előtt nem akarok, már van 2 negatív tesztem,mert azt hittem, h 10. napon volt pém, de mindenki másnak volt igaza ezek szerint, és a 15.en volt.
Nagyon remélem, hogy tényleg beágyazódási pecsételés volt ez, mert a melleim 15-23ig elviselhetetlenül fájtak, és most nem fájnak, picit érzékenyek csak. És a sűrű, szintén 15-23ig tartó krémszerű folyás is elmúlt.
szurkolok nekünk, írj, ha van valami eredmény.
Azóta végre babás vagyok, és volt beágyazódási vérzés, kevés, kb fél mini tampon friss vér, majd rózsaszín maszat, és még utána két hétig barnáztam, és elmúlt.
És most minden rendben. 8hetes vagyok:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!