Gondot okozhat teherbeesés szempontjából, ha a mensim mindig kb.1 napos pecsételő vérzéssel kezdődik? Ez valami zavarra utal?
Figyelt kérdés
Hormonvizsgálatom volt, ott nem találtak eltérést.2009. márc. 25. 10:59
1/3 anonim válasza:
Nem okoz gondot!!Nekem is mindig volt 1-2 nap pecsételés mielőtt megjött és 4 hónap próbálkozás után terhes lettem!!!:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó hallani :-)
Csak tegnap a dokim valami olyasmit mondott, h ez progeszteron termelési zavarra utal, és egy kicsit megijedtem. A hormonjaim a vizsgálat szerint rendben vannak, ezért nem értem a dolgot.
2009. márc. 25. 12:30
3/3 anonim válasza:
szia nekem is 1-2napal menszi előtt így szokot lenni!de most nem volt és a menszim már 8napja késik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!