Mennyi ideig életképes az ondósejt szabad levegőn?
Nem sokáig, de azért mondjuk 10-30 percet kibírhat.
Nagyon kell vigyázni, ha nem szedsz tabit, hogy ne kerüljön semmilyen formában ondó a hüvelyed közelébe!!
Meddig életképes a spermium?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Kedves előttem válaszoló gondolkozz neten írják ezt amit te írtál nem 1 helyen olvastam de ez BAROMSÁG!!!
Úgy őszintén szeritned..
"Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on "
Kiteszed szerencsétlen spermát július közepén 37 fokos foró aszfaltra szerinted túléli?:)NEM!ez amit másoltál a világ legnagyobb baromsága...jó kicsit túloztam tegyük föl... szobámban 37 fok van az ujjamra kerül...szerinted ott is tud 37 fokon annyira életképes lenni mint a herében?NEM mert kiszáradnak, elfogy a tápanyag körülöttük, mozgásképtelenné válnak.akkor mégis milyen módon lennének "termőképesek"? a legnagyobb függvényük a KÖRNYEZETI TÉNYEZŐK!és tudtommal máshol sehol nincs olyan kedvező környezet nekik mint a herében.ezek enm olyanok mint egy hal hogy megfogod és átdobod egy másik tóban ahol úszkál vígan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!