Mire van hatása a Maca vibe kapszulának ill. a barátcserje kapszulának?
Szijjja!A Barátcserjével kapcs.egy kis infó:Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az elsö választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulálja a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.
A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért
A ciklus elsö napjától a mensig napi 1 tablettát kell szedni.
Előző válaszadó ismét(Ancsy)Találtam neked a Maca Vibe-ről is egy kis infót:Én ezt olvastam róla:
Általános energetizáló, szellemi teljesítményfokozó, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, aktiválja az immunrendszert. Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzóképességet, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket. Szedése meddőség esetén is ajánlott.
Remélem tudtam segíteni!!!!
Ancsy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!