Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is rosszul, ramatyul érzi...

Más is rosszul, ramatyul érzi magát? Ez talán a baba lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a diagrammom, tudom béna, és nem a legjobb, és vannak nálam sokkal ügyibb anyukák/leendő anyukák, de csak most kezdtem el igazán figyelni. Furcsán érzem magam ezen az utolsó héten, szédülök, a pocim nincs rendben nagyon vacak érzés, néha mintha hányingerem lenne. Fáradékony vagyok. 14-én éreztem egy nagyon erős szúrást a hasamban, mint amikor megjön. Ez akörül volt, amikor elvileg - a számolásos módszerrel - peteérésem lehetett, de sosem érzem meg a peteérést, pláne nem ennyire intenzív görccsel. Lábra sem bírtam állni, csak szenvedtem az ágyban. Egy hétre rá 22-én is szúrt a méhem, érzékeny volt, kisugárzott a derekamba. Ezen a héten még a virsli szagától is rosszul voltam, nem bírtam vacsorakor a kajára nézni sem. Cicieim kissé teltebbek. Párom szerint már megint érzékeny vagyok, és állandóan sírok, mindenen...Mikor teszteljek? 27-28-ra nem várom.

2009. márc. 25. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
amikorra nem várod akkor tesztelj.
2009. márc. 25. 08:34
 2/7 anonim válasza:
100%
Én is 27-28-ra nem várom, remélem nem is jön:-). Én is görcsöltem vasárnap, de most csak néha fáj mensi szerűen.
2009. márc. 25. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

Utolsó hsz! szorítok neked! Te mikor tesztelsz?

2009. márc. 25. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is 27-28-ra nem várom!15-én erős görcsöm volt petefészek tályt kb.negyed órán át!Szintén ágyban kínlódtam!21-én méh környékén szintén erős görcs utána hírtelen hőemelkedés,majd jópár óra hányinger mire el tudtam aludni!Erős testápoló szerű folyás egy-két fura érzés köldök alatt néha derékfájás és szinte már állandósult hányinger rossz közérzet!Éjszaka dolgoztam és aludnom kellene mert még ma délután megyek melózni de nem bírok a hányinger miatt!Én 28-án tesztelek mert csalódás lenne az egy csík látványa így megpróbálok biztosabbra menni!Kívánok mindenkinek pozitív tesztet és kicsivel jobb közérzetet!!!!:)))
2009. márc. 25. 09:27
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó hsz a válaszod! Nagyon hasónló tulajdonságaink voltak! kiváncsi vagyok mit mutat majd a teszt. sok sikert mindenkinek! é pozitív teszteket!
2009. márc. 25. 11:17
 6/7 anonim válasza:
100%
Kivárom a nemvártat, mert már sokszor jártam így:(
2009. márc. 25. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos ez a diagram, nem diagram.

A hőt az egész ciklus alatt mérni kell!

Majd a nemvárt napján tesztelj, de reggel! Addig sajna a tünetek bármire utalhatnak!

2009. márc. 25. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!