Ma vagyok a 7. dpo-n, és reggel 2x is iszonyatos görcsöm volt, de azóta semmi. Mitől lehetett? Olyan volt, mint egy nagyon erős gyomorgörcs, de nem a gomromban, hanem a méhemben éreztem. Mitől lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha esetleg a beágyazódás akkor nem gáz az erős görcs?2009. márc. 24. 18:52
2/9 A kérdező kommentje:
Peteérés óta eltelt napok száma. Magyarul pont 1 hete volt a pé-m.
2009. márc. 24. 19:10
3/9 anonim válasza:
igen lehet, bár a nagyon erős görcs rosszat is jelenthet, nekem nem gyomor, hanem mensis gürcs szerű érzésem volt mindkétszer, mindig nagyon fájt, amikor beágyadott, ez az idő is pont egybevág az én esetemmel.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, szeretem a bíztató válaszokat. :))) Remélem nálam is ez a helyzet!
2009. márc. 25. 06:19
5/9 anonim válasza:
7. napon simán lehet beágyazódás! Szorítok neked!!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen neked is! Már nagyon türelmetlen vagyok, de még várni kell... :)
2009. márc. 25. 19:14
7/9 A kérdező kommentje:
Ma pozitívat teszteltem, tehát lehetett! :)))
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. márc. 28. 09:29
8/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló voltam. GRATULÁLOK neked!!! :-) Hányadik napon teszteltél pozitívat? Van esetleg görbéd?
9/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, van görbém! [link] A pé-t rossz helyre tette, mert 17-én volt ez tuti. Peteérés utáni 10. napon teszteltem először halvány pozitívat. Azóta persze minden nap. :)Remélem most nem lesz baj!
Köszönöm a gratulációt!
2009. márc. 30. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!