Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétszer megjött azóta, hogy...

Kétszer megjött azóta, hogy utoljára együtt voltam fiúval, de most késik. Terhes lehetek? Még csak 14 vagyok. Mit tegyek ha még is az vagyok?

Figyelt kérdés
kb. 2 hónapja szakítottam a barátommal és dec 14.-én voltunk utóljára eggyütt. azóta már 2x rendesen megjött. de most késik 1-2 hete. nincsenek terhességre utaló jelek bár híztam pár kilót meg sokat eszem már vagy 1hónapja, de nem rég másfél hónapra szüneteltettem a sportolást és gyógyszert is szedtem a térdemre.terhes lehetek?nagyon nem kellene ez a baba még nagyon fiatal vagyok hozzá, és ha még is van pocaklakó akkor azt az "apukával" is közölnöm kéne (nem beszélünk a szakítás ota nagyon durcizik)?
2008. febr. 24. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:
ne aggodj szerintem nem vagy terhes..ha dec 14en voltal vele,s azot a2x megjott akkor mitol lennel az?vagy azota megint voltatok egyutt?kimaradhat e stressztol bar mitol..szerintem fiatal vagy meg lehet nem is rendszeres a mesid..szerintem Relax,semmi gaz nem lesz:)
2008. febr. 24. 00:38
 2/7 A kérdező kommentje:
nem azóta nem voltam egyfiúval sem.!
2008. febr. 24. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor szerintem NO PARA!!
2008. febr. 24. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosan nem vagy terhes. Fiatal vagy még, és ilyenkor még néha kimaradozhat a mensi. Velem is előfordult ilyen. Már csak az idegeskedés miatt is késhet most, úgyhogy nyugodj meg, nincs baj!
2008. febr. 24. 00:52
 5/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mert én eégé korán keztem a menszit és már 2 éve rendszeresre be van állva:S
2008. febr. 24. 00:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a legegyszerűbb, ha veszel egy terhességi tesztet (gyógyszertár, DM, stb.) csak, hogy telejesen megnyugodj. Ne félj....:-))
2008. febr. 24. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem , hogy terhes lennél, de ha te már 14 évesen érettnek érzed magad a sexhez,akkor azt is tudnod kellene,hogy védekezni,hogy kell!! Miért nem védekeztek???? A legkisebb gond ha terhes leszel,de bármi mást is elkaphatsz. Ne tedd tönkre az életedet ilyen fiatalon, hisz tudsz ellene tenni!!!
2008. febr. 24. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!