Csináltam terhességi tesztet most de nem egyértelmű sázmomra hogy minusz vagy plusz? Kép
mindezt úgy, hogy nem élvezett belém a barátom nem nyult hozzám olya ujjal csak ráültem... és mensturáltam is de ugye van az h lehet hogy megvan ha terhes vagyok is és most igen kapásbol aztmondanám, hogy minusz de ott egy iszonyat halvány vékony csík... hosszába...szerintetek? délután orvoshoz megyek
[link] ha jobban megnézitek mintha ott lenne lenne egy hosszanti csik egyébként clearblue a márka...nem akarok terhes lenni
Tesztelj másfajtával is.
Lementettem a képet, kicsit játszottam a fényekkel és mintha én is látnék valamit.
Nagyon-nagyon halványan, de látszik...
Én is csináltam ilyen tesztet, de ha negatív volt akkor nem volt halványan semmi csík.
Persze ez még nem jelent semmit...
Majd írj, hogy mit mondott a doki!
Hat az elojatek soran ultem ra tehat kb haromnegyed oraval kesobb "durr":D
Aztmondta az orvos hogy nem erez semmit pedig ugye meg szokott puffadni a mehnel eleg jo orvoshoz jarok aztmondta ilyenkor mar fel szokott.penteken vissza kell mennem vizelet vizsgalatra..szoritsatok:( de arra gondoltam hogy ha pozitiv lenne akkor a hosszanti csik lenne erosebb,nem?:/ izgulok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!