Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam terhességi tesztet...

Csináltam terhességi tesztet most de nem egyértelmű sázmomra hogy minusz vagy plusz? Kép

Figyelt kérdés

mindezt úgy, hogy nem élvezett belém a barátom nem nyult hozzám olya ujjal csak ráültem... és mensturáltam is de ugye van az h lehet hogy megvan ha terhes vagyok is és most igen kapásbol aztmondanám, hogy minusz de ott egy iszonyat halvány vékony csík... hosszába...szerintetek? délután orvoshoz megyek

[link] ha jobban megnézitek mintha ott lenne lenne egy hosszanti csik egyébként clearblue a márka...nem akarok terhes lenni

2011. jún. 22. 08:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat es nem kepzelem be eloben kajak latszik
2011. jún. 22. 10:55
 12/26 anonim ***** válasza:

Tesztelj másfajtával is.

Lementettem a képet, kicsit játszottam a fényekkel és mintha én is látnék valamit.

2011. jún. 22. 11:28
 13/26 anonim ***** válasza:
Én is látom.Nagyon halvány,de látható..
2011. jún. 22. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez az eredmény lett 2x is (nagyon halvány kereszt vonal, szinte alig látszik... az elsőn csak a felső részben látszódott. Holnap megyek dokihoz... én neked is ezt javaslom.
2011. jún. 22. 12:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Nagyon halványan én is látom.
2011. jún. 22. 12:21
 16/26 anonim ***** válasza:
Mi volt az orvosnàl? az hogy ràûltem, az azt jelenti, hogy végûlis beleûltél, de kiszàlltàl mielôtt lett volna a durr? Mert akkor van esély az elôvàladék is tartalmaz anyagot, de ne paràzz, attòl is késhet.. ha nagyon akarom, akkor én is làtom a halvàny keresztet, bàr bevallom elsôre nem làttam... Nyugi!
2011. jún. 22. 12:27
 17/26 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon halványan, de látszik...

Én is csináltam ilyen tesztet, de ha negatív volt akkor nem volt halványan semmi csík.

Persze ez még nem jelent semmit...

Majd írj, hogy mit mondott a doki!

2011. jún. 22. 13:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Mintha valamit látnék. De reméljük hogy úgy lesz ahogyan te szeretnéd. Majd írj mit mondott a doki!!
2011. jún. 22. 15:20
 19/26 A kérdező kommentje:

Hat az elojatek soran ultem ra tehat kb haromnegyed oraval kesobb "durr":D

Aztmondta az orvos hogy nem erez semmit pedig ugye meg szokott puffadni a mehnel eleg jo orvoshoz jarok aztmondta ilyenkor mar fel szokott.penteken vissza kell mennem vizelet vizsgalatra..szoritsatok:( de arra gondoltam hogy ha pozitiv lenne akkor a hosszanti csik lenne erosebb,nem?:/ izgulok

2011. jún. 22. 15:32
 20/26 A kérdező kommentje:
Tehat nem tette ovszer nelkul a huvelyembe!a csiklomnal volt kb vagy alatta...ezert nem ertem miez plane hogy meg is jott de direkt a 2000ftosat vettem hatha az jobb mint a az olcsobbak
2011. jún. 22. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!