Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy sikerült a...

Lehetséges, hogy sikerült a teherbeesés? A görbémet fölrakom. (Bár nem tudom jelent-e valamit, mert a múlt havi is hasonó voltés nem sikerült. )

Figyelt kérdés
Kb. a peteérés óta fájdogál az alhasam vagy a bal oldali petefészkem. (Persze naponta kevés időről van szó, nem egyfolyában. ) A mellbimbóm érzékeny (érintésre nem, inkább nyomásra) és azóta van néha barnázás, de csak a wc papíron látszik, nincs folyás. Még 1 hét van a nem vártig, de ez már 1 hete szinte minden napos. Ma a hasam nem fáj csak picit érzem. Más tüneteim nincsenek. A mensi előtt ilyenkor már máskor is fájt a mellem (a mellbimbóm nem). A hasam csak a mensi előtt 1-2 nappal szokott elkezdeni fájni. Köszönöm előre is ha válaszoltok! A görbémet fölrakom. (Bár nem tudom jelent-e valamit, mert a múlt havi is hasonó volt és nem sikerült.) [link]
2009. márc. 24. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem a 15. napon lehetett a péd mert akkor néz ki ugy hogy lehetett akkor pont együtt is voltatok az jó de utána is kellett volna együtt lennetek de sikerülhet a babó mert szépen megy felfele a hőd csak maradjon is fent és akkor tezstelhetsz is pozit 8-9-10 nap múlva , nagyon drukkolok.

2009. márc. 24. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha marad a hőd, akkor lehetsz babás!Megy a drukk!
2009. márc. 24. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
én a barnázást mindig babának tuljadonítom, és általában bejön, de ez most egy kicsit gyanús, hogy pé után három nappal már beágyazódásos vérzés legyen....de a gyógyszer és minden egyéb bekavarhat és nem vagyok nagy tudós, úgyhogy drukkolok!
2009. márc. 24. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor ne reménykedjek? A mensi szerű hasfájás nem jelent semmit? A barnázás nem lehet beágyazódás kezdetétől?
2009. márc. 24. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
utsó vagyok: tudod reményhal....:-), szerintem higgy a dologban amíg nem jön meg, mindenre volt már példa, csak nekem szokatlanul korai lenne a barna a beágyazódáshoz, de mivel gyógyszert is szedsz és nem vagyunk egyformák simán lehet, amúgy én mindkét terhességemnél nagyon erősen görcsöltem egyszer akkor amikor meg kellett volna jönni, most meg ugyanúgy mint te egy héttel a nem várt előtt, mindkétszer baba lett a vége. szóval egy ember két terhessége is ennyire eltér, egyénenként meg még nagyobb lehet a különbség!
2009. márc. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!