Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül kb. a 72 órás...

Mennyibe kerül kb. a 72 órás fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
vagy ugy nemlehetne hogy csak 1 szemet kérnék ha nagyon drága? :S
2009. márc. 24. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia. nem rég tettem fel én is egy hasonló kérdést,ahol kaptam hideget-meleget.

Állitólag 5000 és 7000 ft közt van,amit receptre adnak. De nekem megjött a mensim,ugyhogy nem vettem meg.Bajba kerültél?

2009. márc. 24. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mibe kerül, de úgyis csak 1 adagot kapsz, általában 2 tablettából áll, az egyik bevétele után 12 órával kell bevenni a másikat.

Nagyon nagy adag hormon, elég erős vérzés követi, tehát úgysem ajánlott többször használni, csak végszükség esetén.

2009. márc. 24. 15:24
 3/10 A kérdező kommentje:

úr isten 2 tabiért 7000Ft?

igazából csak azért kérdeztem mert tegnap lefeküdtünk a barátommal és sötét volt szóval nem láttuk, hogy mi a helyzet..

de nekem még sokára fog megjönni és nincs annyi pénzem :'(

2009. márc. 24. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mikor volt meg utoljára? Azt nem tudom hány tabit adnak,de az ára 5000-től kezdődik. Én is ezt mondtam hogy honnan lesz rá pénzem.De ha nagyon muszáj,kérj kölcsön,vagy ami még jobb lenne, irass fog.gátlót.Én hülye abba hagytam.De most már oda figyelek.Nekem ma megjött, hála az istennek,de akkor is van bennem egy "félsz". Kitartás neked,ne sirj,nyugodj meg,és beszélj a pároddal,hátha ő tud adni.Elvégre ő is "hibás". Holnap ha teheted,vagy tehetitek,mindenképp irány a nőgyógyászhoz,nehogy kifuss az időből.Mikorra kell megjönni? És mikor mult el? A ciklusod hány napos?
2009. márc. 24. 15:34
 5/10 A kérdező kommentje:
7-én jött meg és kb. 12-én múlt el
2009. márc. 24. 18:49
 6/10 A kérdező kommentje:
és még csak 15 vagyok nem irathatok fogamzásgátlót
2009. márc. 24. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
első vok. miért ne irhatnál fel??? anyukáddal menj el. akkor jövőhónapban muszáj megjönnie. addig meg van egy pár hét:( beszélj a bariddal a 72órás tabiról. ne várjatok,ha baj van,mert rosszabbal kötöd be,ha babád lesz. majd irj hogy mi lett.szia
2009. márc. 24. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha anyukáddal nem mersz, akkor menj el az orvoshoz, vagy az ügyeletre a barátoddal vagy egy barátnőddel.

Itt egy lista olyan dokikról, akikhez nyugodtan fordulhatsz.

[link]

Ha 7-12-ig menstruáltál és a napokban voltál együtt a barátoddal az elég veszélyes időszak.

2009. márc. 24. 19:34
 9/10 A kérdező kommentje:
nah összekoldultuk a pénzt a barátommal és felirattam /1 órát kellett bárni 1 ki****ott receptre..../ és megvettem és be is vettem. most attól rettegek hogy nehogy kihánnyam mert még1x nem lesz 5200Ft.. egyébként 1 szem és escapelle és 5130Ft volt. és a papírra vagyis a betegtájékoztatóra az van írva hogy a menstruáció normális időben jön meg. és nem ebédeltem és most nagyon éhes vagyok de nem merek enni.. azthiszem kivárom a bevétel után számított 3 órát :S hogy nehogy kihánnyam és majd utána eszek.
2009. márc. 25. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
első vok. örülök hogy sikerült elintézned. Lehet be fog kavarni a mensidbe,de a fő hogy benned van.nyugi nem fogod kihányni.legközelebb vigyázzatok:) szió
2009. márc. 25. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!