A terhességi teszt csak a reggeli első vizeletből ad pontos információt?
Csináltam már 3 tesztet is,igaz eggyiket sem az első vizeletből,sem a másodikból,inkább a 3. vagy 4. ből.
Mind negatív lett. A vérzésem meg már 2 hónapja nem jött meg.
Azért fontos mert reggeli vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG amit a teszt kimutat.
Gyakran előfordul, hogy a terhesség első pár hetében csak reggeli vizeletből mutat pozitív eredményt mivel még nem termelődött annyi HCG, hogy a későbbi órákban is elegendő legyen ahhoz, hogy érzékelje a teszt.
Nekem egy hetet késett utólag pedig rendszeres a ciklusom. Miért kellene azonnal orvoshoz rohanni 2 napos késéssel? Tele lenne a rendelő állandóan , ha mindenki dokihoz rohangálna.
Kedves kérdező!
Remélem babás vagy és azért késik de a reggeli vizelet tényleg biztosabbat mutat!
Kedves utolsó!
Nem két nap, két hónap!! Nagy különbség.
Kedves Kérdező!
Vmi hormongond lehet, vagy ciszta. Mindkettőhöz endokrinológus ért csak igazán, olyan dikt keress fel. Egy vérvétel, és kiderül, mi a baj.
Azokból is ki kéne mutatnia.
Én az első gyerkőccel a nem várt utáni nap estéjén teszteltem és egyértelmű pozitív volt.
A másodiknál is délután csináltam az első tesztet, az is határozottan pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!