Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszt csak a...

A terhességi teszt csak a reggeli első vizeletből ad pontos információt?

Figyelt kérdés

Csináltam már 3 tesztet is,igaz eggyiket sem az első vizeletből,sem a másodikból,inkább a 3. vagy 4. ből.

Mind negatív lett. A vérzésem meg már 2 hónapja nem jött meg.

2011. jún. 21. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
már bármelyik vizeletből ki kéne mutatnia, ha terhes lennél, azért szokták a reggeli, első vizeletből csinálni, mert ott koncentráltabb még a pisi, tehát a hormon is több benne, de ha terhes lennél, akkor már lenne annyi hcg a szervezetedben, hogy bármelyikből kimutatja. Tehát ez nem terhesség, valami más, irány az orvos.
2011. jún. 21. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért fontos mert reggeli vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG amit a teszt kimutat.

Gyakran előfordul, hogy a terhesség első pár hetében csak reggeli vizeletből mutat pozitív eredményt mivel még nem termelődött annyi HCG, hogy a későbbi órákban is elegendő legyen ahhoz, hogy érzékelje a teszt.

2011. jún. 21. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el dokihoz!
2011. jún. 21. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy hetet késett utólag pedig rendszeres a ciklusom. Miért kellene azonnal orvoshoz rohanni 2 napos késéssel? Tele lenne a rendelő állandóan , ha mindenki dokihoz rohangálna.

Kedves kérdező!

Remélem babás vagy és azért késik de a reggeli vizelet tényleg biztosabbat mutat!

2011. jún. 21. 17:51
 5/8 Manka68 ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem két nap, két hónap!! Nagy különbség.

Kedves Kérdező!

Vmi hormongond lehet, vagy ciszta. Mindkettőhöz endokrinológus ért csak igazán, olyan dikt keress fel. Egy vérvétel, és kiderül, mi a baj.

2011. jún. 21. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a mensi kimaradásának napján du. egyérelmű erős pozitív volt a teszt. 2 hónapja nem jön meg és negatív az nem baba sajnos. Valami más van.
2011. jún. 21. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Azokból is ki kéne mutatnia.

Én az első gyerkőccel a nem várt utáni nap estéjén teszteltem és egyértelmű pozitív volt.

A másodiknál is délután csináltam az első tesztet, az is határozottan pozitív volt.

2011. jún. 21. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Vérvételen voltam már ,még 1 hét és meglesz az eredmény.
2011. jún. 22. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!