Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor volt peteérése barátnőmn...

Mikor volt peteérése barátnőmnek? Mikor volt a legnagyobb esély a terhességre?

Figyelt kérdés
Hogyha az utolsó ciklusa 20 napos volt ( vagyis ennyi idő telt el az utolsó és az elős menzesz nap között de volt hogy 24 csak mostanában 20). Az utolsó menstruálásának 8. án lett vége. Akkor most ebben a ciklusban mikor volt neki Peteérése? Mikor volt a legnagyobb esély a terhességre?Bocsánat nem nagyon tudom érthetőbben leírni :D 19/F
2009. márc. 24. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Elég rövid a ciklusa, lehet hogy nem is volt neki.

érdemes lenne kivizsgáltatnia magát.

2009. márc. 24. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
A menzesz első napjától számolják a ciklust. Szerintem ő vagy te az utolsótól számoltátok. 26 nap inkább a ciklusa, a 20 a túl kevés. 15-20-a között lehetett az ovulációja. De előtte 4 nappal is van esély, utána 4-5 nappal is. Remélem segítettem.
2009. márc. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!