Darabos menstruáció jelenthet spontán vetélést?
Mára nem vártam a mensim, meg is jött, de nem úgy, mint szokott, hanem pecsételősen, iszonyatos szakaszos görcsökkel. most kis pihenés után folyamatosan görcsöl, de csak "lájtosan" viszont délelőtt még amolyan rózsaszínes váladékos volt, most meg wc-zés után picit darabos.
Mitől lehet? Sose volt ilyen. Bár még pozitív tesztem nem volt, de elképzelhető, hogy lehetett volna, az esély többszörösen meg volt adva.
lehetséges, bár tudomásom szerint az barnás szokott lenni.... legalábbis nekem olyan volt :(
figyeld h mennyire jön meg. ha csak 1-2 nap és kevés akkor még esélyes h nincs veszve minden. csak azért írom ezt mert azt mondtad h csak pecsételtél. mielőbbi + tesztet kívánok!
Belőlem szó szerint ömlött a vér,és olyan görcsöm volt, hogy alig bírtam kimenni a wc-re. Innen tudtam, hogy nem rendes mensim volt...
A doki nem látott már semmit, kiürült, de az elmondásom alapján azt mondta lehetett spontán vetélés !
Ja és nekem nem a nem várt napján történt, hanem késett majdnem egy hetet!Tesztet csak nemvárt napján csináltam, akkor még negatív lett, a következőt pont aznap reggel csináltam volna, de már késő volt :(
Tesztet nem csináltál? Mert abból láthattad volna esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!