Segitene nekem valaki? nem nagyon ertek hozza!
Figyelt kérdés
szoval babat szeretnenk,es a mult honapban voltam orvosnal es talalt a bal petefeszkemben egy 4,44cm-es cisztat, a jobb petefeszkemben pedig egy 2,70cm-es cisztat! fogamzasgatlot irt fel,amibol meg van 4 szem,hozza szeretnem tenni hogy meg soha eletemben nem szedtem fogamzasgatlot! szoval a kerdesem az lenne hogy mar sokszor olvastam hogy a fogamzasgatlo utan kell varni 1-2 honapot mielott elkezdenenk probalkozni,de ez a feltetel ram is igaz?nem csak azoknak kell varni honapokat a probalkozas elott aki mar kb 3-4-5 eve szedik a fogi gatlot? en peldaul csak egy honapot kellet szedjem akkor most nekem is varnom kell honapokat mig el kezdunk nem vedekezi? leci segitsetek!2011. jún. 20. 12:24
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon akartok babát, akkor nem kell védekezni. Csak annyi, hogy 2-3 hónapig kisebb az esélye, de akkor is teherbe eshetsz. :)
Én 4 évig szedtem a fogamzásgátlót és mikor leálltam vele, azonnal teherbe estem :)
Remélem összejön a baba! Sok boldogságot hozzá!
2/6 A kérdező kommentje:
miert volna kisebb az eselye? nem ertem :(
2011. jún. 20. 12:30
3/6 anonim válasza:
Múlt hónapban voltam nődokinál és rákérdeztem erre, mert hamarosan mi is szeretnénk babát. 6éve szedem a fog.gátlóm, azt mondta a doki erre, hogy nem kell tisztulási idő. Szóval nem kell, neked meg tutti nem kell hagyni időt.
4/6 anonim válasza:
A mai fog.gátlók már nem olyanok, mint rééégen!!!! Nem kell várnotok semmit, hacsak a doki nem mondja! Ha mész vissza kontrollra beszéld meg vele!!!!
5/6 A kérdező kommentje:
es a fogamzasgatlo tenyleg hatasos ciszta ellen?
2011. jún. 20. 12:33
6/6 anonim válasza:
szia!Én úgy tudom hogy rendbe rak egy kicsit belül,úgy értem a ciklusod rendeződhet,de a ciszták is felszívódhatnak.Szerintem se várjatok semmit se ha elfogy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!