Ha 10 én volt pé-m, és eggyütt is voltunk, már kéne éreznem vmit? Esetleg mellfájdalom?
Szia. Nem feltétlenűl kellene érezned valamit. Van aki semmit nem érez. Én most szerdára nem várom, de már ma erős pozitivat teszteltem. :) Most én nem érzek semmit, max azt, hogy gyorsan ver a szivem (magas a vérnyomásom, bár ez ilyenkor normális) Kb egy hete éreztem szúrkálást a jobb petefédzkemnél, és menstruációs görcseim voltak, és rengeteget alszom, napközben is, mégsem elég.. És sokat ettem/eszek. Ugyhogy én gondoltam és egyben reménykedtem is, hogy ezek a beágyazódás jelei, és igazam lett. Dokihoz majd csak 2 hét múlva megyek.
Peteérés előtt is voltatok együtt? 8-9.-én?
Kedves 12:42es válaszoló!
Megkérdezhetném hogy milyen terhességi tesztet használtál?
Köszönöm!
Kedves kérdező!
Én azt gondolom hogy ez mindenkinek más és más,a barátnőmnél 2-3hónapos terhesen vették észre hogy terhes,és az ég világon semmit nem érzet,anyukámnak mensi szerű görcsei voltak,a másik barátnőmnek is!
Szóval ez nem kiszámítható!
Nekem 9én volt pém,rá 8napra csináltam tesztet..totál negatív lett,le is törtem rendesen..de én voltam a butus,mert még teljesen esélytelen volt!
Most meg már em merek tesztelni! :(
Nem vagyok benne biztos hogy össze jött nekünk a baba..csak reménykedni tudok mint már idestova 7hónapja!
Nekem amik "tünetek" vannak,kicsit jobban kívánom az ételt,a csípőset eszeveszettül..nah meg a gyros,kicsit hisztis vagyok és eléggé furán fájdogál a hasam(ezért is teszteltem olyan korán)!!
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!