Beagyazodas a nemvart mensi kornyeken? Ez lehetseges?
Lényeges, hogy most hányadik napon tartasz? Ha már késik, akkor nagy eséllyel indulsz a kismamák táborában, ha nem késik még, akkor bármi lehet. De a magas hő és csak az egy csepp vér utalhat babára.
A teszt már a kimaradás napján is kimutathatja, de ez mindenkinél más, kinél hogy termelődik a hcg.
Sok sikert.
Szia!
Hát én csak a saját esetemet tudom leírni.
Rendszertelen menzesz, 1,5 év próbálkozás baba sehol. 2007 november 22-én megjött. Kb. ugye ha rendszeres lett volna a mensim dec. 6-a körül kellett volna teherbe essek. De nem, én dec. 22-én estem teherbe, azon a napon, mikor meg kellett volna jönnie.
Most 6 hós a kisfiam!
Drukkolok, pozitív tesztet neked :)
Ha nem jön meg még holnap sem, reggel csinálj tesztet, de a biztonság kedvéért (és persze, ha kibírod) várj a 29. napig. Nálam is így volt, állandó, max. 27 napos ciklusok után a 30. napon fantasztikus + tesztem lett.
Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!