Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhnyálkahártya vastatgítására...

Méhnyálkahártya vastatgítására mit javasoltak neketek?

Figyelt kérdés

A méhpempőre most nem szívesen adnék ki 5-6 ezer forintot, ezért gondoltam napi 1000 mg E vitaminra, vagy esetleg Duphaston?

Most rövid volt a luteális fázisom, 12-13 nap. Mit lehet vele kezdeni?

2011. jún. 19. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én méhpempőt és e-vitamint szedtem. Nem muszáj 5-6 ezerért venni méhpempőt. Én 1300 körül vettem 10g-ot a Bosnyák piacon. Azt mondta az eladó, hogy napi feketeborsnyi adag kell. Így elég is volt egy hónapra. Én nagyon ajánlom! Előző ciklusban nemvártkor 5mm volt a vastagság, a méhpempővel 18mm és baba volt. :) Szerintem megéri.
2011. jún. 19. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor majd megnézem a piacon. Nekem nemvárt előtt 8 mm-es volt, gondolom, a 3 előző havi Closti miatt. Elvileg ez is elég, de nem árt, ha vastagabb.
2011. jún. 19. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, bocsi, hogy így bepofátlankodok, de az elsőtől szeretném megkérdezni, hogy:

Mennyi Clostyt és E-vitamint (hány mg) szedett naponta?

Hanyadik hónapban fogant meg a baba?

Gratulálok! :) Mielőbbi babásodást nekünk is kedves kérdező! :)

2011. jún. 19. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
...jah bocsi most olvasom, hogy Closyt nem is kellett szedned...akkor csak E vitamint és méhpempőt :))
2011. jún. 19. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én 400mg-os Evitamint szedtem eredménnyel:DD
2011. jún. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!