Miért van, hogy nem norm. A vérzésem? 2 nappal előbb megjött és sokkal kevesebb volt, mint szokott! Jóformán semmi! Mikorra eredetileg nem vártam, akkor teszt. Reggel. Neg. Lett!
Kedves Előttem Szóló!
Már ne is haragudj, de olvasom a válaszaidat, nagyjából tudom, melyik kérdésre válaszolsz Te, és semmi értelme nincs a válaszaidnak, mert vagy belinkeled a kismamablog-og, amit szerintem mindenki ismer már, vagy azt írod, hogy "ennyiből ezt nem lehet megmondani", ha okosabbat nem tudsz írni, szerintem inkább ne is írj semmit.
Köszönjük!
Egyetértek az előttem szólóval! Nekem is feltűnt már, hogy vagy linkelsz, vagy elkedvetleníted az embert. Saját tapasztalatod nincs, kedves Első??
Kérdező! Lehet baba, ha terhesség alatt mensizel is, akkor az másabb, mint a megszokott. Lehet, hogy korai volt a teszt. Van egyéb tüneted? De azt én is javasolom, hogy 2-3 nap múlva lőjj el még egy tesztet, ha addig nem jönne meg "rendesen".
Jah hasszurkám is van!
Azt tudja valaki, hogy aki mikroszkópot használ, ha vki terhes milyen képet lát?Gondolom akkor már nem páfrányos.Vagy ebből nem derül ki, h terhes vok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!